Ez is egy olyan film, aminél nem tudtam, hogy mire számítsak, mivel nem vagyok oda a klasszikus musical filmekért, de így modern köntösbe téve azért mégiscsak elviselhető volt, főleg, hogy Ryan Gosling volt a főszereplő benne. A Ryan rajongók ismét csorgathatják a nyálukat, mert egy olyan igazi romantikus, álmodozós filmről van szó, amelyben Ryan zseniálisan táncol, énekel és zongorázik. Nem véletlenül kapta meg a 2017-es Golden Globe díjat érte! Emma Stone is ügyes volt, de azért be kell valljuk, Ryan mellett észre sem vettük, amikor egyszerre szerepeltek a képernyőn. Maga a történet nem túl szövevényes és a vége sem olyan, mint, amire számítana a néző, de könnyen lehet, hogy Ryan miatt sokszor fogjuk még látni ezt a filmet (kb. mint a Pretty Woman-t, de mondjuk abban full extrás a happy end… :) ).

A film különböző kategóriákban már rengeteg díjat bezsebelt, a hamarosan következő Oscar-díjra 14 kategóriában kapott jelölést, hát ami engem illet, nagyon drukkolok, hogy Ryan megkapja az Oscar szobrocskát is, nagyon megérdemelné.

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn