Dark Places movie poster

Az HBO GO kínálatában már elérhető a Dark Places c. dráma Charlize Theronnal és Tye Sheridan-nel.

Akinek tetszett a Gone Girl c. szintén dráma (Ben Affleck főszereplésével), annak tetszeni fog a Dark Places is. Charlize Theron a Rémhez hasonlóan ismét zseniálisan hozza a “fucked up” életű, szétesett nő karakterét.MV5BMTY1NDA5MTY0M15BMl5BanBnXkFtZTgwMzA3MDExOTE@._V1_SY1000_CR0,0,767,1000_AL_ A film kellemes meglepetése a Mud-ból és a Forger-ből ismert, már fiatalemberré nőtt Tye Sheridan volt, akit korábban már említettem más posztokban is, hogy remélem szerepel majd sok filmben még. A fiatal tehetség ebben a filmben is remekül helytállt, Skorpió csillagjegyűként egyértelműen jól állnak neki a drámai, befelé fordulós, magányos, titokzatos, tinifiús karakterek.

A történet szerencsére pont annyira volt izgalmas, amennyire kellett, se több, se kevesebb nem kellett bele. Nem voltak benne durva jelenetek, mégis magával ragadó volt a kibontakozó történet, egy perce sem untam meg a filmnézést. Nem bántam meg, hogy megnéztem, a drámai mivolta miatt nem hinném, hogy még egyszer meg fogom nézni, de azért mindenképpen a jó filmek közé sorolnám.

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn