Ahhoz képest, mint amit vártam, egész nézhető és szórakoztató volt a film. Az HBO GO legfrissebb kínálatából választottam, de magyar szinkronnal csak 15 percig bírtam, ezért átváltottam az eredeti hangra magyar nyelvű felirattal. Na, ezután kezdtem csak igazán élvezni a filmet. Nagyon jó poénok, beszólások tarkítják a történetet, egész jó a zene és a képvilág is. Mátrixba illő extra effektek dobják fel a jeleneteket, de csak épp annyira fűszerezték extrákkal a filmet, hogy szórakoztató legyen és izgalmas, de megmaradjon a comedy kategóriában.

A film meglepetését a budapesti helyszínek jelentették, mivel a történet maga is Budapesten játszódik. A jelenetekben felbukkan a Bazilika környéke, a 2-es villamos, a Four Seasons Hotel és az V. kerület több utcája. Párszor meg is említik Budapest és Magyarország nevét, sőt a Balatont is meglátogatták a szereplők. Jason Statham egyenesen a Balatonba ugrott egy helikopterről. :)

Melissa McCarthy kimondottan jó fej volt ebben a filmben, nem volt fárasztó és bugyuta.

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn