Kedves, de könnyen felejthető romantikus film itt-ott drámai pillanatokkal. A rendező Cameron Crowe nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Jerry Maguire vagy az Almost Famous, de ez a film valahogy semmitmondóra sikeredett. Bradley Cooper hozta a szokásos Berki Krisztiános tekintetet, Emma Stone kicsit erőltetett gyenge harmat volt, mint katonatiszt, de Rachel McAdams jól hozta a csalódott szerelmes figuráját. A film színfoltja Bill Murray volt, aki már a megjelenésével és tekintetével is jó kedvet tud kelteni. Ugyanez viszont nem mondható el Alec Baldwinról, nem rossz színész, de számomra nem is olyan kiemelkedően jó. A Woody Allen rendezésű Blue Jasmine-ben jó volt. :)

A film története semmi különlegességel nem szolgál, a főszereplő Bradley Cooper visszatér Hawaii-ra, ahol a katonai karrierjét kezdte sok évvel ezelőtt, és ismét találkozik régi szerelmével (Rachel McAdams), akinek azóta már családja lett: férje és két gyermeke. Felelevenedik a múlt, ugyanakkor jönnek a jelen pillanat történései is, Bradly Cooper figurája összejön egy másik nővel (Emma Stone), és döntenie kell, hogy hogyan folytassa további életét.

/Az Aloha jelentése: Viszontlátásra!/

 


 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn