“A dány lány elbüvölő, kedves, aranyos, bájos…. Következzék: a dán lány!

 …Oh my God, She is a dude! ” – ahogy Ricky Gervais komikus színész bekonferálta Eddie Redmayne-t a Golden Globe 2016-os díjátadó ünnepségén.

Eddie Redmayne ismét zseniálisat alakított. Amilyen bohókás, vicceskedő és kedves volt a film eleje, olyan szívbemarkoló és tragikus lett a vége. A film egy igaz történet feldolgozása lélektől lélekig ható színészi alakításokkal, csodaszép zenével és kiváló rendezéssel.

Eddie Redmayne a szememben dupla Oscar díjas színész lett. (Noha nem sajnálom Leótól sem, hiszen megérdemelte ő is.) Egyszerűen elképesztő ez az érzelmi intelligencia és átlényegülési képesség mindkét színész részéről (partnere: Alicia Vikander – Oscar winner 2016, supporting role). Ritkán látunk ennyire mélyreható színészi játékokat. Gratulálok a filmstáb minden egyes tagjának! Nagyon szép és megindító moziélmény lett a dán lány története.

A filmben felbukkant a „parfümös” fickó is, Ben Whishaw, akit szintén nagyon kedvelek. Figurája jól illett a századeleji környezetbe is. A film bekezdése, tartalma és vége egy kerek egészet alkot, a nagyon jó rendezői munkának köszönhetően.

A film üzenete kulcsszavakban: megértés, tisztelet, tolerancia.

 

 Official trailer:

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn