Will Ferrell és Mark Wahlberg 2015-ös filmje kb. mintha a Stepbrothers és a Ted írói összeültek volna. Még bizonyos mondatok is felidéződnek ezekből a filmekből “curly headed…” , és hozzák a Ted “szofisztikált” szóhasználatát.

Vicces sztori Will Ferrell-es túlzásokkal, érzékenységgel, drámai hatásra hajazó pillanatokkal és happy end-del. Időnként nagyon fárasztó jeleneteket kell elviselni a filmben, Will Ferrell dührohamát némileg soknak éreztem és valahogy gagyi volt, hogy egyes jeleneteket dublőrökkel oldottak meg. Az összképet végülis nem rontotta, nem volt annyira zavaró, hogy a gördeszkás Mark Wahlberg 20 kg-val kevesebb lett deszkázás közben, mint volt, mégis nagyon egyértelmű volt ez a kis trükk. Talán direkt nem is akarták finomítani ezt a részt.

Az 1971-es születésű Mark Wahlberg még mindig hozza a kigyúrt testű macho formát, de azért már látni, hogy ő sem fiatalodik. Emlékszem, hogy 1992 környékén róla is volt poszterem tinilány szobám ajtaján, amikor még Calvin Klein alsónadrágjainak volt az “arca”… 😀 :) A People magazin be is válogatta őt a világ 50 legszebb embere közé akkoriban. Azóta már jócskán kinőttem őt ízlésben, de legalább nem tűnt el a süllyesztőben és volt egyszer Oscar Award jelölése is a The Departed c. filmért a best supporting actor kategóriában.

Egyébként meg, ha meghallom a hangját, semmi más nem jut eszembe, csak ez:

Ez pedig itt a Daddy’s Home hivatalos ajánljója:

Mindent egybevetve szórakoztató volt ez a stepfather téma, csak az a ronda kutya ne lett volna benne, kész horror volt a látványa szegénynek, aminél már csak a neve volt “szebb”… Meg érdekes volt, hogy a gyerekek szájába adtak “swear” szavakat az alkotók. Jó film volt, de a Stepbrothers még mindig vezet nálam. :)

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this pageShare on LinkedIn